Next Level Ofis, Kızılırmak Mh. Eskişehir Yolu No:3 Çankaya, Ankara
Bizi Takip Edin :
Hazır E-Ticaret Paketi
  • 24 Ekim, 2022
  • Sehernur BOZKURT

Hazır E-Ticaret Paketi

Hazır e-ticaret paketi nedir?
Hazır e-ticaret paketleri yazılım şirketleri tarafından geliştirilen, internet üzerinden tüketicilere ürünleri sunarak kolay ve hızlı şekilde satışlarını gerçekleştirmek amacıyla yapılan yazılım altyapılarıdır. Özel tasarım yazılımlara verilen fiyatların hazır e-ticaret paketlerine oranla daha fazla olması nedeniyle firmaların hazır e-ticaret paketlerine olan ilgisi ve kullanımı gittikçe artıyor.
Hazır e-ticaret paketleri kısa sürede firmalara hızlı çözümler sunuyor. E-ticaret paketleri içerisinde ihtiyacınız olan hizmetler halihazırda mevcut bulunuyor. Tasarım, güncelleme ve barındırma gibi özellikler e-ticaret paketi kapsamı dahilinde oluyor.

Hazır e-ticaret paketlerini avantajları nelerdir?
Hazır e-ticaret paketlerinin tercih edilmesinde başlıca sebep özel yazılımlara oranla daha düşük maliyetinin olmasıdır. Özel yazılımlar firmaya özel olarak tasarlandığı için yoğun bir çaba sarf ediliyor. Bu nedenle özel yazılım geliştirme süresi uzuyor ve fiyatta artış oluyor. Siz de e-ticarete yeni başladıysanız ve bütçeniz kısıtlıysa hazır e-ticaret paketleri size kaçınılmaz bir fırsat sunuyor. 
Diğer bir avantajı ise hazır e-ticaret paketleri kullanan firmaların olumlu ya da olumsuz geri dönüşlerini değerlendirebiliyorsunuz. Böylelikle alacağınız hizmet hakkında fikir sahibi olup kararınızı daha sağlıklı verme imkanı buluyorsunuz.
Bir diğer avantajı ise kullanan firmaların ve sizin istekleriniz doğrultusunda sürekli güncellenen ve gelişen bir sisteme sahip oluyorsunuz. Bu nedenle hazır e-ticaret paketlerinde bir sorunla karşılaştığınızda daha hızlı çözüme kavuşma imkanına sahip oluyorsunuz. E-ticaret paketlerinin panelini daha kolay yönetebiliyorsunuz. 1 gün kadar kısa süre içerisinde ürünlerinizi sisteme yükleyip satışınıza başlayabiliyorsunuz. Arama motorları optimizasyonu (Seo), Analiz ve Konsol yazılımları ile sürekli takibi yapılarak devamlı iyileştirme modun da oluyor.

Hazır E-Ticaret Paketi Kurulum Süreci Nasıldır?

- Alan adınızın belirlenmesi
- Güvenlik Sertifikanızın yüklenmesi
- Sözleşmelerinizin hazırlanması (Gizlilik Sözleşmesi - Mesafeli Satış Sözleşmesi - Site Kullanım Sözleşmesi - Kişisel Verilerin Korunması Kanunu - Aydınlatıcı Metin)
- Logonuzun, Ürün Kategorilerinizin ve Ürünlerinizin Sisteme Eklenmesi
- Kargo Firmanızın belirlenmesi ve anlaşma sağlanması
- Kredi kartı ile satışınız için Finans kuruluşuna Sanal Pos Başvurusu yapılması
- Sanal Pos Sisteminizin aktif edilmesi
- Personel Eğitiminiz
- E-Ticaret Mağazanızın yayına alınması
- Sosyal medya duyurusu ve belirlediğiniz reklam bütçenizle tanıtım.


Hazır E-ticaret Paketlerini Veriweb Öneriyor mu?
E-ticaret mağaza yönetimine yeni başlayacak firmalar için öneriyoruz. Ancak her sistem doğru yönetilmedikçe başarısızlık kaçınılmaz bir sondur. E-ticaret paketlerinde başarılı olmak için sürdürebilirlik önemli bir rol oynuyor.
Dikkat etmeniz gereken hususlar;
Size uygun e-ticaret paketini seçerken amacınıza uygun, güvenilir olan, faturalı ve kurumsal bir firmadan e-ticaret paketi satın alarak doğru adımlarla ilerlemeniz.

E-Ticaret mağazanızı açmak ve daha detaylı bilgi için bize ulaşmaktan çekinmeyin.

Paketlerimiz ile ilgili daha detaylı bilgiyi aşağıdaki linkte bulunan sayfamızdan inceleyebilirsiniz.
 

Paylaş: